Ook al is het korfbalvakantie: Devinco heeft een nieuwsbrief uitgebracht. Met info over de start van het nieuwe seizoen, de komst van de Devinco-verenigingsapp (download de KNKV-app!), en de Activiteitencommissie die terugkijkt op mooie evenementen en ook al de planning voor 2019-2020 doorgeeft. Check je e-mail of lees de nieuwsbrief online. Goede vakantie!

Lees in de nieuwsbrief van juni alles over het afsluiten van dit korfbalseizoen en de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En ook over de Hennie Ebelerdag en het jeugdkamp. De TC, AC en ook de schoolkorfbalcommissie draaien op volle toeren! Kijk in je mail of lees de nieuwsbrief online.

De Devinco-nieuwsbrief van mei 2019 is uit. Met nieuws over het 10-toernooi op Hemelvaartsdag 30 mei, de Devinco-sportkousen, de ledenvergadering op 24 mei en meer! Kijk in je mail of klik hier en lees de nieuwsbrief online.

De Devinco-nieuwsbrief van april 2019 is uit. Met als nieuwsitems: de Devinco-enquête, G-toernooi op 6 april, DEF-toernooi / Opening nieuw veld / Korfbal League Finale op 13 april, nieuws van de Activiteitencommissie, en meer. Kijk in je mail of klik hier voor de nieuwsbrief!