Het schoolkorfbaltoernooi 2019 is op woensdagmiddag 2 oktober. Devinco heeft op 11 juli 2019 alle basisscholen de gemeente Deventer een uitnodiging gestuurd om zich aan te melden. Het schoolkorfbaltoernooi vindt plaats op de kunstgrasvelden van Devinco op het sportpark Rielerenk, tegenover het Deventer Ziekenhuis. 

 

Toernooi groepen 5, 6, 7 en 8

Ook dit jaar hopen we natuurlijk dat uw school weer meedoet met een aantal teams. Er zijn twee leeftijdscategorieën; de bovenbouw (groep 7/8) en middenbouw (groep 5/6). In beide leeftijdscategorieën bestaat een team uit maximaal 4 spelers in het veld, 2 jongens en 2 meisjes (in overleg kan eventueel worden afgeweken van de samenstelling maar er moet minimaal 1 meisje in het veld staan). Wij raden aan om bij elk team ongeveer twee extra kinderen in te delen, omdat er tijdens de wedstrijden onbeperkt gewisseld mag worden.


U kunt uw school aanmelden door het inschrijfformulier per mail terug te sturen aan óf het online inschrijfformulier in te vullen. Ook als u geen belangstelling heeft vernemen wij dat graag.

 

Training en minitoernooi groepen 3 en 4

Voor de groepen 3 en 4 organiseren wij een korfbaltraining met een mini-toernooi. Zo maken de kinderen kennis met het korfbalspel.
Deze kinderen kunt u aanmelden via het inschrijfformulier of ze kunnen zich individueel aanmelden door een mail te sturen naar .

 

Kosten

Om de kosten voor de vereniging te drukken, vragen wij een bijdrage van € 8,00 per team. U kunt dit vooraf met het machtigingsformulier betalen of overmaken op rekeningnummer NL 42 RABO 01182.74.988 t.n.v. Korfbalvereniging Devinco te Deventer (onder vermelding van schoolkorfbal 2019). Eventueel kunt u ook contant betalen op de toernooidag.

Deelname voor kinderen uit de groepen 3 en 4 is gratis.

 

Extra korfbaltraining groep 5, 6, 7 en 8

Er zal de mogelijkheid zijn om een korfbaltraining ter voorbereiding van het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5,6,7 en 8 te volgen op woensdag 25 september 2019 van 17.00 tot 18.00 uur op de kunstgrasvelden van Devinco.

 

Tot slot

Wij zien uw aanmelding voor het schoolkorfbaltoernooi graag tegemoet. Mocht u problemen ondervinden met het vinden van teambegeleiders, laat ons dan even weten. Wij kunnen u eventueel een helpende hand bieden.

 

Meer informatie?

Als u meer wilt weten, dan kunt u e-mailen naar of bellen naar 06-25385717 (Lisette Spijker).

 

Schoolkorfbal logo 150x

 

 

 

 

 

 

 

 

schoolkorfbal 2016 sidebar DSC2937 kl