Het schoolkorfbaltoernooi 2019 is op woensdagmiddag 2 oktober. Devinco heeft alle basisscholen de de gemeente Deventer hierover geïnformeerd, Alle scholen krijgen nog een uitnodiging om zich aan te melden. Het schoolkorfbaltoernooi vindt plaats op de kunstgrasvelden van Devinco op het sportpark Rielerenk, tegenover het Deventer Ziekenhuis. 

 

Toernooi groepen 5, 6, 7 en 8

Bij het schoolkorfbaltoernooi zijn twee leeftijdscategorieën: de bovenbouw (groep 7/8) en middenbouw (groep 5/6). In beide leeftijdscategorieën bestaat een team uit maximaal 4 spelers in het veld, 2 jongens en 2 meisjes (in overleg kan eventueel worden afgeweken van de samenstelling maar er moet minimaal 1 meisje in het veld staan). Wij raden aan om bij elk team ongeveer twee extra kinderen in te delen, omdat er tijdens de wedstrijden onbeperkt gewisseld mag worden.
 

Training en minitoernooi groepen 3 en 4

Voor de groepen 3 en 4 organiseren wij een korfbaltraining met een mini-toernooi. Zo maken de kinderen kennis met het korfbalspel.
 

Kosten

Om de kosten voor de vereniging te drukken, vragen wij een bijdrage van € 8,00 per team (2018). U kunt dit vooraf met het machtigingsformulier betalen of overmaken op rekeningnummer NL 42 RABO 01182.74.988 t.n.v. Korfbalvereniging Devinco te Deventer (onder vermelding van schoolkorfbal). Eventueel kunt u ook contant betalen op de toernooidag. Deelname voor kinderen uit de groepen 3 en 4 is gratis.

 

Meer informatie?

Als u meer wilt weten, dan kunt u e-mailen naar .

 

Schoolkorfbal logo 150x

 

 

 

 

 

 

 

 

schoolkorfbal 2016 sidebar DSC2937 kl