Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar heeft Devinco de Kangoeroe Klup, op de zaterdagochtend.

 

Wat is de Kangoeroe Klup?

De Kangoeroe Klup is sport en beweging voor de jeugd vanaf 4-6 jaar, met een knipoog naar korfbal. Rennen, gooien, vangen en schieten op een lage, grote korf zijn maar enkele van de spellen die we doen! De kinderen leren in een veilige omgeving het samenspel dat bij onze sport hoort.

 

Waarom de Kangoeroe Klup?

De naam 'Kangoeroe Klup' is gekozen, omdat de kangoeroe veel vaardigheden heeft die horen bij de korfbalsport. Denk aan snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Ook heeft de kangoeroe een buidel, die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is een veilige en warme plaats voor de jongste leden!

 

Praktische informatie

In het najaar en voorjaar komt de Kangoeroe Klup elke zaterdagvan 9.30 tot 10.30 uur  buiten bij elkaar op het Devinco-veld, sportpark Rielerenk.
In de wintermaanden  (van eind oktober t/m maart) is de Kangoeroe Klup binnen in de zaal, van 9.30 tot 10.30 uur in sporthal De Scheg.
Dit is vaak tegelijk met de wedstrijd van de F- en E-teams, de jongste teams in de korfbalcompetitie.

Het Kangoeroe Klup lidmaatschap is € 5,00 per maand. Daarnaast betaalt elk lid € 22,50 per jaar.

Sannah van der Meulen, Suzanne Kappenburg en Romy Aa staan klaar om de kinderen te begeleiden en een hoop plezier te bezorgen. Carjanne Meijer coördineert de Kangoeroe Klup namens de Technische Commissie.

 

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een mail naar Carjanne Meijer via .

KangoeroeKlup Logo 344x450KangoeroeKlup FunnyKangoeroeKlup JumperKangoeroeKlup SpurtKangoeroeKlup Scoro