Wil je kennismaken met korfbal, voor je zelf of voor je kinderen? Of ben je als korfballer in Deventer of omgeving komen wonen en zoek je een leuke korfbalclub? Wees welkom bij Devinco, en neem contact op of kom langs! Wij vinden het altijd erg leuk belangstellenden te begroeten. Je kunt enkele keren meetrainen om te kijken of je wilt korfballen bij Devinco.
Voor meer informatie: stuur een mailtje naar info@devinco.nl of bel met Anne van der Spek: 06 3747 3119. 

 

Dave gaat korfballen!

Dave van Sportbedrijf Deventer heeft al een kijkje genomen bij Devinco. Als jij korfbal ook een keer wilt proberen zoals Dave ook in het filmpje heeft gedaan, meld je dan snel aan op www.sportindeventer.nl. Dan kun je 3 gratis proeftrainingen volgen!

Dave mascotte Sportbedrijf bij Devinco

 

Lid worden?

Je kunt je aanmelden als lid van Devinco door het aanmeldingsformulier en het machtigingsformulier in te vullen en deze op te sturen naar de ledenadministratie: p/a Christa Top, Schuttersveld 8, 7414 KC Deventer, tel. 0570-616 781, e-mail: .
Klik hier voor een overzicht van de contributies. Je kunt ook steunlid (donateur) of vriend/vriendin van Devinco worden. Klik hier voor het machtigingsformlier met meer info.

 

Wie zijn wij?

Devinco is dé korfbalvereniging in Deventer. Gezelligheid, sportiviteit en betrokkenheid zijn typische kenmerken van onze korfbalvereniging. Ambities waar maken, dat is wat we willen en doen. De vereniging telt nu ongeveer 320 leden. We hebben meerdere seniorenteams op prestatie- en recreatief niveau. Jeugdteams zijn er in elke leeftijdsklasse. Er is ook korfbal voor de allerkleinsten, voor sporters met een beperking en voor ouderen, die ook graag nog een balletje willen gooien. Kortom: genoeg sportaanbod voor iedereen!

 

Korfballen bij Devinco

Korfbal is een veelzijdige sport. Aanvallen én verdedigen, kan jij dat allebei? Samenwerking, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht heb je nodig! En je moet ook nog eens goed met een bal overweg kunnen. Er zijn ongeveer 100.000 korfballers in Nederland. Het is de enige teamsport ter wereld is waar jongens en meisjes (of mannen en vrouwen) in één team samen spelen. Dat maakt korfbal tot een echte familiesport. Korfbal is er in verschillende vormen: 4korfbal bij de jongste jeugd, Kangoeroe Klup, G-korfbal, beachkorfbal,1 tegen 1 (in toernooivorm en met een NK), schoolpleinkorfbal enz.
Wil je meer informatie over korfbal? Kijk op de website van de korfbalbond KNKV of bij Wikipedia.

De jeugd- en seniorenteams van Devinco spelen hun wedstrijden op zaterdag. Doordeweeks trainen de teams één of twee keer en speelt het midweekteam. Korfbal wordt binnen én buiten gespeeld. In het voorjaar en najaar is er een veldcompetitie en in de winter een zaalcompetitie. Meer informatie over wedstrijden en trainingstijden vind je op deze website.

 

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is er voor de jongste jeugd (4 t/m 7 jaar). We bieden een combinatie van sport en spel. We dagen de kinderen uit met basisvormen van bewegen bij balsporten, zoals rennen, gooien, vangen, mikken en samenspelen. 

 

G-korfbal

Voor sporters met een beperking biedt Devinco ook korfbal: G-korfbal. In de G-teams staat gezelligheid voorop. Samen spelen en samenwerken zijn het belangrijkste. We doen ook mee aan de G-competitie! 

 

KombiFit en trimmers

Zin om lekker te bewegen maar niet de verplichting willen die een teamsport met zich mee brengt? Dan is misschien KombiFit of de trimploeg iets voor jou. Bij Devinco kan je op woensdagavond KombiFitten (30+) of zaterdagochtend meedoen met de trimploeg (60+). Trimmen, voetbal, speedminton, knotshockey, tennis, touwtrekken en natuurlijk korfbal. Bij Devinco kan het allemaal! Voor meer info kan je altijd even mailen naar kombifit@devinco.nl.

 

Waar vind je Devinco?

We zijn trots op ons mooie clubhuis “Het Middenvak”. Midden in de natuur, goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid. Kom naar Sportpark De Rielerenk aan de Nico Bolkesteinlaan. De accommodatie beschikt over kunstgrasvelden en vernieuwde kleedkamers.

In de winterperiode, in de zaal, is de thuisbasis van Devinco sporthal De Scheg. Daar spelen we onze zaalwedstrijden en trainen we. We hebben ook trainingen in de sporthallen Keizerslanden en De Kroon.

Je vindt ons ook op Facebook, Twitter.en Instagram.

sidebar clubhuis 1 IMG 6049